Löpcoaching

Vetskapen om att vi har olika förutsättningar och tidigare erfarenhet av att springa står i fokus när vi tillsammans hjälps åt för att du ska nå dina mål med löpningen. Jag erbjuder löpträning individuellt såväl som i grupp och du kan även bli coachad i löpspecifik styrketräning. Om du vill ha hjälp med att lägga upp ett individanpassat träningsprogram finns den möjligheten, och jag håller även löpträningar såväl som föreläsningar om löpning som redskap för hälsa ute på företag och arbetsplatser! Läs mer om de olika typerna av coaching samt se prisuppgifter nedan.

 

Löpning individuellt 60 minuter 450 kr
Individanpassat träningsprogram, 8 veckor 
995 kr
Löpning i grupp (2-12 pers), 8 tillfällen  895 kr
Löpstyrka 60 minuter 
450 kr
Coaching via nätet Enligt överenskommelse 
Löpning för företag/arbetsplatser Enligt överenskommelse 
Salming RunLAB: 1295 kr

Induviduell löpträning

Vi börjar med ett möte - en så kallad konsultation - där vi diskuterar dina mål med löpträningen (förbättra konditionen, viktnedgång, ett specifikt lopp, slipa på löptekniken...). Därefter lägger vi upp en träningsplanering och sedan startar vi själva träningen. Du kan välja mellan en eller flera enstaka träningstimmar eller enligt upplägget med 8 träningstimmar, där vi ses en gång/vecka i 8 veckor. 

Löpträning  i grupp i uppsala

Om du hellre vill träna i grupp tillsammans med andra är det här upplägget för dig. Att vi som deltar är på olika nivå spelar ingen roll då träningspassen utformas så att du tränar efter din förmåga och jag vägleder gruppen. Här kan vi också peppa varandra - det är roligt att träna tillsammans! Våren 2017 håller jag träningar i Uppsala på måndagar 18.00 utanför Studenternas IP. Terminen är på 8 tillfällen (löppass). Välkommen att anmäla dig via mail!

Salming RunLAB

Som löpcoach på Salming RunLAB i Stockholm gör jag en löpteknikanalys där hela din kropps rörelser registreras. Jag lyfter fram vad i din teknik som behöver utvecklas och ger dig redskapen som hjälper dig på vägen. Löpteknikens betydelse för såväl skadeförebyggande träning som en prestationsförbättring kan inte nog lyftas fram! Läs mer och boka tid här.

Löpträning på företag/arbetsplatser

Många anställda inom olika branscher upplever idag att de har en stressig vardag där träningen inte hinns med. Lösningen? Löpning på lunchen eller i samband med arbetsdagens början eller slut! Som arbetsgivare kan du kontakta mig, så kommer jag och håller rolig, effektiv löpträning för personalstyrkan. Ska ni ha friskvårdsdag/kick-off och önskar er en inspirerande föreläsning? Löpning som redskap för förbättrad hälsa och mer ork är min käpphäst och något jag gärna delar med mig av!

Löpstyrketräning

Styrketräning som komplement till löpning växer enormt mycket -  allt fler inser vikten av styrka i "rätt muskler" för löpare dels för att undvika skador, men även för att nå en prestationsförbättring. Under löpstyrkepasset vägleder jag dig genom övningarna och de här passen kan vi genomföra ute i naturen eller hemma hos dig - inget gym behövs. 

Träningsprogram

Om du vill genomföra träningen på egen hand, men vill ha hjälp i form av ett träningsprogram helt anpassat efter dina förutsättningar och mål, så erbjuder jag just detta.