Löpcoaching

Vetskapen om att vi har olika förutsättningar och tidigare erfarenhet av att springa står i fokus när vi tillsammans hjälps åt för att du ska nå dina mål med löpningen. Jag erbjuder löpträning individuellt såväl som i grupp och du kan även bli coachad i löpspecifik styrketräning. Om du vill ha hjälp med att lägga upp ett individanpassat träningsprogram finns den möjligheten, och jag håller även löpträningar såväl som föreläsningar om löpning som redskap för hälsa ute på företag och arbetsplatser! Läs mer om de olika typerna av coaching samt se prisuppgifter nedan.
 

Löpning individuellt 60 minuter 450 kr
Individanpassat träningsprogram, minst 8 veckor inkl. coaching
 Från 2995 kr
Löpning i grupp (2-12 pers), 8 tillfällen  895 kr
Löpstyrka 60 minuter 
450 kr
Löpning för företag/arbetsplatser Enligt överenskommelse
Presentkort med individanpassat upplägg för 8 veckor samt 3 stycken löppass  3449 kr


TRÄNINGSUPPLÄGG (INDIVIDUELLT)

Vi börjar med ett möte - en så kallad konsultation - där vi diskuterar dina mål med löpträningen (förbättra konditionen, viktnedgång, ett specifikt lopp, slipa på löptekniken...). Därefter lägger jag upp din träningsplanering, som följs av att du genomför träningen med eller utan mig. Väljer du att genomföra träningen själv, ingår självklart coaching och avstämningar via mail. Alternativet är att vi träffas för inbokade löppass, så ofta vi kommer överens om.  


TRÄNA SJÄLV MED MIG!

Vill du bli coachad i ett pass där jag har fullt fokus på bara dig? I ett sådant pass ingår en löpteknikdel och sedan är det skräddarsytt helt efter vad du upplever att du behöver. Är det snabbhet? Uthållighet? Springa kuperat?


LÖPTRÄNING I GRUPP I HUNFLEN, ÄPPELBO

Om du hellre vill träna i grupp tillsammans med andra är det här upplägget för dig. Att vi som deltar är på olika nivå spelar ingen roll då träningspassen utformas så att du tränar efter din förmåga. Varje pass har ett tema och syfte (exempelvis backintervaller, långa intervaller, löpteknik, löpstyrka...). Här kan vi också nyttja den styrka det är att träna tillsammans som grupp! Jag leder gruppen genom de olika passen. Vårterminen 2020 består av 6 st tillfällen a´60 minuter. Träningarna är på torsdagar kl 17.00-18.00 och utgår från Hunflen, grusplanen vid anläggningen. Obs, gruppen är fullbokad!
 

LÖPNING FÖR FÖRETAG & ARBETSPLATSER

Många anställda inom olika branscher upplever idag att de har en stressig vardag där träningen inte hinns med. Lösningen? Löpning på lunchen eller i samband med arbetsdagens början eller slut! Som arbetsgivare kan du kontakta mig, så kommer jag och håller rolig, effektiv löpträning för personalstyrkan. Ska ni ha friskvårdsdag/kick-off och önskar er en inspirerande föreläsning? Löpning som redskap för förbättrad hälsa och mer ork är något jag gärna delar med mig av!


STYRKETRÄNING FÖR LÖPNING

Styrketräning som komplement till löpning växer enormt mycket -  allt fler inser vikten av styrka i "rätt muskler" för löpare dels för att undvika skador, men även för att nå en prestationsförbättring. Under löpstyrkepasset vägleder jag dig genom övningarna och de här passen kan vi genomföra ute i naturen eller hemma hos dig - inget gym behövs.