Löpcoaching

Vetskapen om att vi har olika förutsättningar och tidigare erfarenhet av att springa står i fokus när vi tillsammans hjälps åt för att du ska nå dina mål med löpningen. Jag erbjuder löpträning individuellt såväl som i grupp och du kan även bli coachad i löpspecifik styrketräning. Om du vill ha hjälp med att lägga upp ett individanpassat träningsprogram finns den möjligheten, och jag håller även löpträningar såväl som föreläsningar om löpning som redskap för hälsa ute på företag och arbetsplatser! Läs mer om de olika typerna av coaching samt se prisuppgifter nedan.

 

Löpning individuellt 60 minuter 450 kr
Individanpassat träningsprogram, minst 10 veckor inkl. coaching
 Från 1095 kr
Löpning i grupp (2-12 pers), 10 tillfällen  1095 kr
Löpstyrka 60 minuter 
450 kr
Löpning för företag/arbetsplatser Enligt överenskommelse
Salming RunLAB: 1295 kr

 

TRÄNA SJÄLV MED MIG!

Vill du bli coachad i ett pass där jag har fullt fokus på bara dig? I ett sådant pass ingår en löpteknikdel och sedan är det skräddarsytt helt efter vad du upplever att du behöver. Är det snabbhet? Uthållighet? Springa kuperat?

TRÄNINGSUPPLÄGG (INDIVIDUELLT)

Vi börjar med ett möte - en så kallad konsultation - där vi diskuterar dina mål med löpträningen (förbättra konditionen, viktnedgång, ett specifikt lopp, slipa på löptekniken...). Därefter lägger jag upp din träningsplanering, som följs av att du genomför träningen med eller utan mig. Väljer du att genomföra träningen själv, ingår självklart coaching och avstämningar via mail. Alternativet är att vi träffas för löpning så ofta du önskar  (exempelvis en gång/vecka).

Löpträning  i grupp i uppsala

Om du hellre vill träna i grupp tillsammans med andra är det här upplägget för dig. Att vi som deltar är på olika nivå spelar ingen roll då träningspassen utformas så att du tränar efter din förmåga och jag vägleder gruppen. Varje pass har ett tema och syfte (exempelvis backintervaller, långa intervaller, löpstyrka...). Här kan vi också peppa varandra - det är roligt att träna tillsammans! Våren 2018 håller jag träningar i Uppsala på måndagar 18.00 utanför Studenternas IP. Terminen är på 10 tillfällen (löppass). Välkommen att anmäla dig via mail eller på Facebooksidan!

Salming RunLAB

Som löpcoach på Salming RunLAB i Stockholm gör jag en löpteknikanalys där hela din kropps rörelser registreras. Jag lyfter fram vad i din teknik som behöver utvecklas och ger dig redskapen som hjälper dig på vägen. Löpteknikens betydelse för såväl skadeförebyggande träning som en prestationsförbättring kan inte nog lyftas fram! Läs mer och boka tid här.

Löpträning på företag/arbetsplatser

Många anställda inom olika branscher upplever idag att de har en stressig vardag där träningen inte hinns med. Lösningen? Löpning på lunchen eller i samband med arbetsdagens början eller slut! Som arbetsgivare kan du kontakta mig, så kommer jag och håller rolig, effektiv löpträning för personalstyrkan. Ska ni ha friskvårdsdag/kick-off och önskar er en inspirerande föreläsning? Löpning som redskap för förbättrad hälsa och mer ork är min käpphäst och något jag gärna delar med mig av!

Löpstyrketräning

Styrketräning som komplement till löpning växer enormt mycket -  allt fler inser vikten av styrka i "rätt muskler" för löpare dels för att undvika skador, men även för att nå en prestationsförbättring. Under löpstyrkepasset vägleder jag dig genom övningarna och de här passen kan vi genomföra ute i naturen eller hemma hos dig - inget gym behövs.