Vill du börja springa men behöver vägledning och pepp på vägen? Eller är du en redan inbiten löpare som vill utvecklas och lyfta din träning till en ny nivå? Kanske är ni ett företag eller en arbetsplats som vill erbjuda de anställda löpträning? 

SA Löparcoach är baserad i Äppelbo (Dalarna) och erbjuder löpträning för individer, grupper eller företag/arbetsplatser. Som diplomerad löpcoach såväl som erfaren tävlingslöpare brinner jag för att inspirera och vägleda till lycklig löpning. 

Sigrid Andersson 
 

Inspiration i v-loggen

Jag och Jesper har en så kallad vlogg - en video där vi delar med oss av träningstips och inspiration! Kolla in Avsnitt 6 här. Det kom ett avsnitt i månaden fram till Vansbrosimningens löpevenemang. 

Löpträning i grupp

Under våren höll jag och min sambo Jesper löpträningar i grupp i Hunflen - tack till det fina gäng som var med. Håll utkik för info om en ny termin i höst! 

Individuell coaching

Kanske har du satt upp något mål du skulle vilja uppnå i höst? Jag hjälper dig gärna med ett träningsupplägg och/eller individuella träningspass anpassat efter dina förutsättningar. Se mer under Löpcoaching.