Vårens huvudmål är spikat! 

Efter en hel del funderande fram och tillbaka landade Jesper i vilket maratonlopp vi ska springa i vår, som också blir huvudmålet för säsongen. Det blir ”favorit i repris” – vi återvänder till Rotterdam! Jag är jätteglad i att vi (båda två den här gången!) ska få ta oss an den flacka banan där och hoppas givetvis på lika fina förutsättningar vad gäller väder & vind. Att vi har bra koll på logistik och arrangemanget är förstås ingen nackdel, utan skapar ett visst lugn som gör att vi kan fokusera på själva förberedelserna och den insats som väntar. Den 5:e april är det alltså dags och i och med att vi nu anmält oss, känns det som att den långa träningsvinter som ligger framför oss fått mål och mening på ett mer konkret sätt.

Vägen dit känns på papperet utstakad också. Vi smider bland annat planer om ett kombinerat träningsläger/semester med min familj i februari, för att förhoppningsvis få en riktigt saftig löpvecka på barmark…! Tills dess? Lager på lager, dubbade skor och löpband till kvalitetspassen lär bli receptet för en snabb mara i Holland i vår.

Ta hand om er och de runtomkring er, på återhörande!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-